Groepstrainingen

Focus op de juiste ontwikkeling met een trainingsprogramma naar keuze

De volgende stap

Na het afsluiten van het Fundamentals 2.0 programma stroom je binnen Krachtmeesters door met de groepstrainingen. Hierbij gaan we verder met de kracht en conditionele trainingen via een geperiodiseerd jaarprogramma in periodes van 4 kwartalen.

De Krachtmeester kernwoorden zijn nog steeds leidend voor deze lessen. Inclusief, hoogwaardige kwaliteit, het vergroten van het zelfvertrouwen, het verbeteren van de levenskwaliteit en het opbouwen van een community. Tijdens deze trainingen luisteren en kijken we ook naar jouw persoonlijke doelstellingen.

Shape

Afvallen & strak lichaam

Wil je afvallen & een strak lichaam? Dan is dit jouw programma. Met de juiste krachttraining kun je je vetpercentage verlagen in combinatie met het juiste voedingspatroon om maximaal effect te bereiken.

Power

Kracht & spierdefinitie

Wil je meer kracht & spiermassa? Kies dan voor Power.  Samen leggen we focus op maximale belasting van je spieren. Spierdefinitie creëren is ook de methode voor vrouwen om hun mooie vrouwelijke vormen zichtbaar te laten worden.

Krachtmeesters

Energie & vitaliteit

Wil jij meer energie &  je fit voelen? Is sport voor jou ontspanning en afwisseling in je dagelijks ritme, kies dan voor dit programma. Sporten verlaagt stress en spanning, in lichaam en geest. Wie regelmatig sport, zit lekkerder in z’n vel en voelt zich vitaler.

Bulk

Opbouw spiermassa

Tijdens het bulk programma ligt de volledige focus op het opbouwen van spierweefsel, de oefeningen en volumes worden optimaal aangepast voor het bereiken van maximale hypertrofie. Ook bij dit programma is de juiste voedingsinname essentieel.

Tijden groepstrainingen

Maandag t/m vrijdag
07.00 t/m 11:00 | 16:30 t/m 21:30

Zaterdag en zondag
09:00 t/m 13:00

Start met Fundamentals

Na het afronden van het Fundamentals 2.0 programma ben je klaar voor een trainingsprogramma naar keuze.